foto: Tadej Bernik (https://photoforyou.si)

Živjo! Sva Skaj in Jana, so-ustanovitelja spletne trgovine z rastlinami Skayana Tropicals. Že od malih nog čutim klic narave, ampak v zadnjem letu je moja strast do rastlin, po mnenju nekaterih, nezdravo narasla. Celo do te mere, da je moj tropski gozd izpodrinil nekatere avtohtone prebivalce dnevne sobe.  Čeprav stanovanje že poka po šivih je odgovor na vsak problem vedno enak, več rastlin.  

Življenjska pot je bila začrtana. Z vrečo gnojila na hrbtu in zalivalko za pasom sem se podala na lov za redkimi rastlinami, misleč, da bo moja neustrašnost dovolj, da ukrotim vse najlepše aroide in hoye kar jih svet ponuja. Ampak svet rastlin te hitro nauči pomembne lekcije. Da najdeš najlepši in najredkejši cvet, moraš iskanju posvetiti svoje življenje. 

Rada bi vam predstavila svet čudovitih, zanimivih in redkih rastlin iz tropskih področij. Rastline kupljene pri Skayana Tropicals so zdrave in aklimatizirane, kar je poleg edinstvene ponudbe naša dodatna konkurenčna prednost. Po uvozu iz držav tretjega sveta so skrbno rehabilitirane in pripravljene za vaš dom. Poskrbim za vsa tveganja in stres ki ga prinese uvoz, da se lahko vi posvetite skrbi in ljubezni do rastlin.

Shopping Cart